Cum să reorganizați și să refolosiți recipientele pentru lumânări

0

A avea lumânări prin casă este modalitatea perfectă de a crea un mediu confortabil, mai ales atunci când găsim mirosuri care ne gâdilă fantezia. O mulțime de lumânări vin în borcane și recipiente frumoase, așa că este întotdeauna păcat să le arunci când lumânarea este consumată. Din fericire, există o mulțime de moduri de a le recicla în ceva util. Iată câteva idei pe care le puteți încerca.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că scoateți cât mai mult din ceara veche din recipient. Mai întâi puteți începe încercând să scoateți ce a mai rămas cu o lingură sau cuțit. Dacă acest lucru este prea greu de făcut, puteți încerca să congelați recipientele, astfel încât să fie mai ușor să îndepărtați ceara din recipient.

Cu excepția cazului în care a rămas o mulțime de ceară curată, de obicei nu se recomandă refolosirea acestora pe care le curățați din containere, deoarece acestea pot conține resturi de funingine care pot fi nesigure și nu merită reutilizate.

Apoi, veți dori să coaceți recipientul la foc mic până când ceara se înmoaie suficient pentru a fi ușor scoasă din borcan. Asigurați-vă că dacă faceți acest lucru, borcanul este sigur la căldură!

Așezați recipientele cu fața în jos pe hârtie de pergament / o foaie de copt și puneți în cuptor la 180-190 grade Fahrenheit timp de aproximativ 10 până la 15 minute.

Scoateți cu grijă foaia de copt din cuptor. Cu ajutorul…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.