Cum sa scapi de stresul din apropierea examenelor

0

Inainte de orice vacanta exista, la scoala, si acea perioada incordata in care iti vine sa-ti rozi unghiile mai mult decat de obicei… Si asta pentru ca exista acele teste; teze sau examene importante care te fac sa fii mai panicata si stresata decat in orice alta zi de scoala.

De la o vreme lumea te priveste diferit, de parca te-ar compatimi. Prietenele si colegii iti spun ca ai niste cearcane imense, noaptea ai cosmaruri si te foiesti in pat. Parca ti se citeste pe fata ca in viata ta urmeaza o perioada mai grea asa ca tuturor li se face mila de tine cu exceptia parintilor care te bat la cap spunandu-ti in permanenta sa inveti.

Daca vei continua asa probabil ca nimeni nu-ti va mai raspunde la telefon si nici nu vor mai vrea sa iasa cu tine in oras. Din pacare nu-i poti invinui. Scoala este importanta, itnr-adevar, dar nimanui nu-i convine sa suporte prin preajma o tipa care se plange tot timpul de examene si care vorbeste doar despre scoala. Cu putin efort din partea ta vei reusi sa scapi de stres si sa treci si cu bine peste aceasta perioada grea. Trebuie doar sa incerci.

Cine ca zis ca stresul nu poate fi alungat in pasi de dans? Sau pedaland pe…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.