Cum sa te machiezi in sezonul rece

0

In cazul in care iti doresti sa realizezi un machiaj care sa arate cat mai asemanator cu unul profesional trebuie sa stii ca acest lucru nu este tocmai simplu, existand anumiti pasi si trucuri care te pot ajuta in acest sens. Iar aplicarea machiajului poate reprezenta cu atat mai mult o provocare in conditiile temperaturilor scazute din aceasta perioada.

Ofera tenului hidratare

Pentru ca un machiaj sa arate intr-un mod cat mai placut este nevoie mai intai ca tenul tau sa fie cat mai sanatos, curat si hidratat. Iar de aceste aspecte trebuie sa tii cont cont cu atat mai mult in aceasta perioada, cand temperaturile scazute prezinta un risc mare pentru ca tenul sa devina uscat.

Aplicarea unei creme hidratante, atat dimineata cat si seara este secretul pentru a obtine o piele cat mai fina.

Foloseste produse de calitate

Pe durata iernii este cu atat mai recomandat sa folosesti produse de make-up cat mai calitative deoarece, de regula, acestea au si o rezistenta mai mare la transfer.

Pe langa faptul ca urmele de machiaj lasate pe fular sau pe geaca sunt destul de inestetice, vei fi nevoita si sa acorzi o mare atentie zilnica pentru curatarea lor. Insa folosirea unui fond de ten, a unei pudre sau chiar a unui ruj cu o rezistenta sporita la transfer te poate scapa de aceasta grija.

Fiecare produs de make-up este creat avand anumite proprietati specifice si pentru a face fata in diverse situatii, iar pentru obtinerea unui look deosebit este indicat sa tii cont de aceste aspecte.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.