Cum scapi de punctele negre de pe nas. Metoda inedită

0

Toţi ne-am confruntat la un moment dat cu punctele negre de pe nas. Acestea nu reprezintă o problemă de sănătate, dar arată inestetic din punct de vedere cosmetic şi sunt dificil de îndepărtat. Există totuşi remedii la îndemâna oricui. Iată cum scapi de punctele negre de pe nas. Metoda inedită pe care o poate încerca oricine.
Punctele negre apar din cauza dilatării porilor. Sebumul produs în contact cu aerul se oxidează şi rezultă o culoare închisă. Dacă ai observat că le ai, află cum scapi de punctele negre de pe nas. Metoda inedită care îţi va lăsa pielea curată şi fină.
Cum scapi de punctele negre de pe nas. Metoda inedită
Din păcate, când nuanţa tenului este foarte deschisă punctele negre devin o adevărată problemă estetică, imposibil de mascat cu creme, fond de ten, corectoare. Dar află cum scapi de punctele negre de pe nas, în tutorialul video de mai jos.
De ce ingrediente aveţi nevoie? Un pliculeţ de gelatină şi o lingură de lapte. Se amestecă bine şi se încălzesc 1 minut până se formează o pastă. Se aplică pe nas sau în zonele cu puncte negre şi se lasă să acţioneze 15-20 de minute, după care se clăteşte cu apă călduţă.

Cum scapi de punctele negre de pe nas. Remedii naturiste
Există şi remedii naturiste care te ajută să scapi de punctele negre de pe nas. Iată care sunt acestea:
Scrubul natural. Ai nevoie de 1 linguriţă de sare, 1 linguriţă de miere şi zeamă de lămâie. Le amesteci şi vei obţine un scrub. Masează zona…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.