Cum se aplica rimelul – Trucuri pentru aplicarea rimelului

0

Toti avem genele diferite, asa ca dorim cu totii ceva diferit pentru ca acestea sa arate magic. Intreaba-te ce lipseste: volumul, lungimea, grosimea sau curbura? Iata mai jos cateva tehnici pentru a aplica o aplicatie perfecta.

– Pentru a evita sa se vada rimelul pe partea superioara sau inferioara, imediat ce ati iesit din casa, asigurati-va ca utilizati un primer de pleoape sub machiaj.

– Folositi pudra pulbere translucida pe genele inainte de aplicarea rimelului. Aceasta actioneaza ca un pentru pentru a le face sa arate plini si grasi.

– Rotiti peria – Pentru a va mari genele, rotiti peria de la radacina la varf, pe masura ce o aplicati. Aceste mascarasuri cu roti cu perii auto rotative nu au fost facute fara niciun motiv.

– Daca gasiti peria normala pentru mascara prea mare pentru genele fine mai mici, incercati sa folositi o pensula diferita in aceeasi rimel.

– Indepartati excesul – Pentru a evita aglomerarile si degresarea, eliminati orice rimel in exces de la ambele capete ale firelor, aruncandu-l la capatul tubului interior. Si retineti – nu pompati bagheta, deoarece aceasta o umple cu aer, uscand formula.

– Obtineti perspective – Cand aplicati rimelul, intoarceti-va pe o parte in oglinda, pentru a vedea cum arata genele din lateral. S-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de mai mult sau mai putin pentru a completa restul machiajului.

– Cand ati terminat si inainte de uscarea genelor, utilizati un pieptene pentru a le peria. Acest lucru va va oferi o separare perfecta.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.