Cum se menține Paula Seling în formă

0

În urmă cu doar o zi, Paula Seling le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că decizia de a renunța la produsele de origine animală a fost una dintre cele mai bune pe care le-a luat în privința sănătății sale. La mesajul publicat, artista a primit numeroase reacții, atât pozitive cât și negative.
Cum se menține Paula Seling în formă
„De Ziua Mondială a Sănătății aș vrea să vă mărturisesc că una dintre deciziile cele mai bune în ceea ce privește sănătatea mea a fost să renunț la carnea de orice fel. Și, mai recent, la toate produsele de origine animală. Mă simt perfect! Mănânc crudități mai mult de 60% din mesele pe care le consum și nu m-am simțit niciodată mai plină de energie.
Nu e un proces ușor, dar m-a ajutat faptul că m-am obișnuit să mănânc o salată mare la fiecare masă. Documentarele „What the Health” și „Forkes over Knives”, precum și cartea „Studiul China”, m-au făcut să înțeleg mai multe. M-am adresat unui nutriționist care mi-a explicat, precum spune și în documentar, că „nevoia” noastră de proteină animală este un mit. În dieta omnivoră, de cele mai multe ori, lipsesc fibrele și vitaminele venite din plante. Omul modern consumă prea puțin plante și prea mult carne, ouă, lapte. 
PS: Nu vă plac urzicile? Eu le ador. Și toate plantele de primăvară! ”
Citește și: A slăbit 5 kg în 10 zile! Care este dieta secretă a Ioanei Ginghină
Reacțiile prietenilor ei virtuali
Ca urmare a reacțiile primite, Paula…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.