Cum se poate trata lipsa de concentrare și a apetitului în cazul copiilor

0

În ziua de azi acest fenomen a devenit din ce în ce mai întâlnit în rândul copiilor, și anume să apară lipsa concentrării, a apetitului și uneori chiar și a energiei. Statisticile din ultimii ani arată că cel mai mare pericol la care sunt martori copiii  este chiar stresul, și acesta apare mai exact în urma cerințelor mult prea mari de la școală sau presiunea resimțită la nivel psihologic.

Ca să poți face față cu brio acestor provocări, alimentația echilibrată, odihna și liniștea sunt absolut necesare. De asemenea, o serie de suplimente alimentare medicamentoase vin în ajutorul părinților și au fost realizate două siropuri speciale cu efect terapeutic dovedit clinic, care să îi poată ajuta pe copii să treacă peste aceste perioade dificile.

Alinan – sursă de concentrare este unicul magneziu și complex de vitamina B sub formă de sirop special creat pentru copiii isteți. Școala solicită în permanență creierul și atenția copiilor, iar o cantitate mult prea mare de informații și o stimulare enormă poate duce foarte repede la instalarea oboselii. Siropul poate fi de ajutor, întrucât are un gust plăcut…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.