Cum se prepară mini croissantele, desertul adorat de cei mici

0

Dacă ești în pană de idei și nu mai știi ce desert să le mai faci copiilor, vei descoperi o rețetă simplă și la îndemâna oricui. Se numesc mini croissante și cu siguranță vor satisface poftele prichindeilor.

Mini croissante din 3 ingrediente. Este una dintre rețetele simple, ușor de preparat, și accesibilă oricărei mămici. Nu necesită un timp îndelungat de preparare, iar ingredientele nu sunt costisitoare. Acest lucru înseamnă că vei putea să îi bucuri pe mofturoși într-un timp record, fără a fi nevoită să petreci jumătate din zi în bucătărie.

În plus, următoarea dată când vei vrea să îi oferi copilului tău un croissant, vei putea lua varianta celor făcute în casă, mult mai ușor. Aceste cornulețe sunt cu mult mai sănătoase decât cele regăsite în comerț. Poți să le faci de dimensiuni normale, sau chiar și mai mici. Oricum, nu ai nevoie decât de 3 ingrediente.

Dacă copiii preferă ciocolata, poți alege să prepari cornulețele cu ciocolată. Copiii vor fi fericiți și încântați, iar adulții răsfățați.

Vei avea nevoie de:

– un ou
– o lingură de apă
– 250 grame aluat foietaj
– 150 grame ciocolată fulgi / răzuită

Cum se prepară:

Cuptorul se va încinge la 180 de grade Celsius și se va tapeta o tavă mare cu hârtie de copt. Mai apoi, într-un bol, se bate oul foarte bine, în timp ce adăugați și lingura de apă, amestecând.

Se va presăra făină pe suprafața de lucru, iar aluatul de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.