Cum te machiezi in functie de forma ochilor

0

Cu siguranta iti doresti un machiaj desavarsit, care sa te puna in valoare. Pentru a-l realiza, nu uita ca trebuie sa tii cont de fizionomia fetei tale! Ochii sunt oglinda sufletului si machiajul lor trebuie sa fie unul impecabil. Iata cum te machiezi in functie de forma ochilor!

  1. Machiajul ochilor mari

Daca ai ochii mari, rotunzi, ei bine esti o norocoasa! Ochii mari se machiaza usor. Ce urmaresti tu? Sa ii alungesti. Utilizeaza culori deschise la interiorul ochilor si, pe masura ce avansezi spre exterior, foloseste farduri cu pigment inchis.

  1. Machiajul ochilor mici

Pentru a-ti evidentia ochii mici, evita culorile inchise si dermatograful negru aplicat pe pleoapa inferioara. De asemenea, aliatele tale de incredere sunt fardurile de ochi mate. Daca doresti un machiaj mai indraznet, aplica o linie subtire de tus pe pleoapa superioara. Foloseste cat mai mult rimel.

  1. Machiajul ochilor migdalati

Ochii migdalati cer culori de farduri inchise, cel putin pe pleoapa superioara. Totusi, spre linia sprancenelor, foloseste nuante deschise, mate. Machiajul perfect pentru ochii migdalati este celebrul smokey eyes.

  1. Machiajul ochilor departati/ apropiati

In cazul ochilor departati, trebuie sa creezi o oarecare apropiere a acestora. Cum? Aplicand, la interiorul ochilor, culori inchise. Mai apoi, continua machiajul cu nuante deschise spre exterior. Pentru ochii apropiati, machiajul se face exact opus celui ochilor departati. La interior se folosesc nuante de fard cat mai deschise, la exterior continuandu-se cu cele mai inchise.

Continua sa experimentezi zilnic pentru un machiaj cat mai reusit! Succes!

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.