Cum te pot ajuta roșiile să scazi în greutate

0

Dacă ești înnebunită după roșii, atunci de ce să nu le consumi cât mai des? Acestea sunt gustoase și sățioase. În plus, roșiile te ajută să slăbești pentru că au puține calorii și se pot combina ușor cu diverse alimente.

1. Au puține calorii

O roșie mică are circa 16 calorii, ceea ce înseamnă că este numai bine ca să îți poți menține silueta. Poți mânca fără probleme și două roșii, fără să te temi că te vei îngrășa. De asemenea, le poți consuma în orice parte a zilei, fără să îți fie teamă că ți-ar putea cauza probleme digestive.

2. Sunt bogate în fibre

O ceașcă de roșii conține circa 2 grame de fibre insolubile și 0,2 grame de fibre solubile. Acestea sunt foarte importante atunci când ne referim la scăderea în greutate, ceea ce înseamnă că este recomandat să consumi roșii în fiecare zi. Fibrele solubile ce se află în tomate creează o substanță ce se aseamănă cu gelul, în intestine, unde acționează ca o sursă de hrană pentru bacteriile intestinale benefice. Acest lucru te va ajuta să reduci absorbția alimentelor, mărind așadar saturația.

3. Stimulează…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.