Cum te poți feri de frigul de afară odată cu venirea anotimpului rece

0

Indiferent de câte haine ai pus pe tine, organismul întotdeauna va resimți frigul de afară. Tu aveai idee că nu doar hainele îți sunt de ajutor împotriva frigului ci și alimentația sănătoasă dar și expunerea la razele solare? Ca să nu mai fie nevoie să te înfofolești cu tot ce ai prin casă această iarnă, trebuie doar să urmezi sfaturile de mai jos.

Uite ce trebuie să faci să nu mai tremuri în permanență și să nu mai fie nevoie să te zgribulești imediat ce ai pășit în afara casei:

1. Adoptă o alimentație sănătoasă

Ești obișnuită cu dietele pentru silueta mult dorită? Acesta nu este un lucru negativ, doar că o alimentație echilibrată îți va fi de ajutor pentru a face față temperaturilor scăzute. Corpului tău îi vor trebui mai multe ore pentru a digera pastele, pâinea integrală și orezul. Acesta îi va da voie să producă mai multă energie și căldură pentru a lupta cu frigul, conform revistafelicia.ro

2. Odihnă suficientă

Un organism odihnit va lupta mult mai bine cu frigul de afară dar va deveni și un scut de protecție împotriva virușilor, bacteriilor și microbilor. Dacă vei urma un program echilibrat și sănătos de somn și vei avea grijă ca temperatura din casă să nu depășească 22 de grade pe timpul nopții, vei face față cu brio anotimpului rece.

3. Stai cât mai mult la soare

Pentru că nivelul serotoninei din creier scade pe timpul iernii, expunerea la lumina solară poate ridica nivelul…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.