Cum trebuie să îți demachiezi fața

0

Curățarea feței reprezintă unul dintre cei mai importanți pași din rutina zilnică de îngrijire, deoarece prin procesul de demachiere sunt înlăturate impuritățile adunate de-a lungul zilei, iar peste noapte, porii sunt destupați iar tenul poate respira liniștit. Uite trei sfaturi importante pentru o demachiere eficientă:

1. Nu trebuie să te demachiezi cu săpun

Săpunul obișnuit are calitățile lui și nu trebuie să lipsească din baie pentru a te putea spăla adesea pe mâini, însă nu trebuie folosit pe ten. Chiar și cele mai blânde săpunuri nu trebuie folosite pe față. Săpunurile au acțiune de uscare, tind să închidă porii, față de demachiantul pentru față care deschide porii.

2. Contează modul de aplicare

Nu este îndeajuns să ai cel mai bun și eficient demachiant, ci este important și modul în care îl aplici pe ten. Pentru curățarea feței în profunzime, aplică demachiantul direct pe față, în special pe pleoape (Ai grijă! Nu trebuie să te usture ochii de la un demachiant bun!) într-o cantitate mare, ca și cum ai aplica o cremă pe față. Șterge mai apoi surplusul printr-un masaj lejer, cu ajutorul dischetelor demachiante din bumbac.

3. Închide porii la final

Așa cum am menționat, demachiantul deschide porii. După demachiere, trebuie să folosești o loțiune tonică. Aceasta înlătură și ultimele rămășițe de machiaj sau impurități, închide porii și reîmprospătează tenul. Cea mai eficientă…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.