Cum trebuie să ne spălăm corect fața

0

Probabil că ai rămas puțin uimită când ai citit titlul. Adică, te speli pe față încă de când erai mică, e deja un obicei și toată lumea știe să facă acest lucru. Dar oare chiar o facem așa cum trebuie? Utilizăm produsele adecvate? Folosim apa la temperatura corectă?

Cu toate că la început poate părea un subiect destul de superficial și arhicunoscut de către toată lumea, nu este totuși chiar atât de simplu pe cât pare. Din acest motiv, mai mulți specialiști în beauty ne spun cum ar trebui să fie o rutină corectă de curățare a tenului, pentru un ten suplu și sănătos.

1. Spală-te, dar mai întâi demachiază-te

Înainte de a ne spăla pe față, este extrem de important să ne demachiem tenul, chiar dacă am purtat sau nu machiaj în ziua respectivă. Un gel de curățare obișnuit nu va putea să îți înlăture tot make-up-ul de pe față. Așadar, folosește un lapte sau un ulei demachiant pentru a înlătura machiajul. După care poți folosi un cleanser special pe fața umezită cu apă caldă, nu fierbinte. Folosește degetele pentru a curăța pielea, un dispozitiv de curățare sau un prosop curat.

2. De câte ori trebuie să ne spălăm pe față?

Specialiștii ne spun că nu ar trebui să exagerăm când discutăm despre curățarea feței. Dacă facem acest lucru de prea multe ori pe zi, ne putem alege cu uscarea excesivă a pielii, din cauza îndepărtării uleiurilor naturale. De obicei, specialiștii ne sfătuiesc să…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.