Daniela Gyorfi e de nerecunoscut fără machiaj! A exagerat cu operaţiile estetice

0

De-a lungul timpului, Daniela Gyorfi a trecut prin numeroase transformări, menite să o facă să arate cât mai bine. Vedeta nu a ezitat să treacă pragul medicului estetician şi s-a operat de mai multe ori.
Însă fanii săi din mediul online cred că artista a cam exagerat cu operaţiile estetice, iar chipul ei arată total diferit de acum câţiva ani.
Daniela Gyorfi e de nerecunoscut fără machiaj! A exagerat cu operaţiile estetice
Sătulă să mai fie criticată pentru modul în care arată faţa ei, Daniela Gyorfi a postat pe contul personal de Instagram o fotografie fără pic de machiaj, sută la sută naturală. Ce-i drept, artista este total diferită de cum arată atunci când este machiată, însă a ţinut să precizeze că nu a adăugat filtre la poză, aşa cum o fac majoritatea vedetelor de la noi.
Mai mult de atât, Daniela Gyorfi a mărturisit că nu are operaţii estetice la faţă, ci a apelat doar la tehnici non-invazive. Singurele intervenţii chirurgicale pe care le-a făcut sunt la nas şi sâni, în urmă cu mulţi ani.
”Nu am operații estetice la față că astea se văd. Într-adevăr, mai demult m-am operat la nas și atunci mi-au luat grăsime și au vrut să îmi astupe cearcănele. Sunt niște procedee non-invazive, nu este o operație estetică, sunt niște substanțe speciale, așa cum este botoxul, acidul.
De atunci s-a spus: mamă câte operații estetice are. Nu am operații estetice, am trei operații la sâni pentru că, în momentul în care ți-ai făcut o…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.