De ce a venit Alexia Talavutis fără geantă la un eveniment monden

0

Actriţa Alexia Talavutis, cunoscută pentru rolul din „Pariu cu viaţa” a revenit în atenția publicului datorită proiectelor muzicale, dar și a numeroaselor colaborări pe partea de beauty.
Originară din Constanța, Alexia a cucerit publicul, nu doar datorită frumuseții sale, ci și talentului.
Ca orice persoană publică care se respectă, Alexia a apelat și ea la stiliști, pentru că, spune ea, nu are timpul necesar să urmărească tendințele.
„E foarte important (să ai stilist) pentru că de obicei nu ai timp atât de mult să cauți haine, să stai să vezi toate tendințele, și atunci e mult mai ușor să ai un ajutor. Un om care asta face știe exact când îi spui: băi, am nevoie, mă duc acolo, aș vrea chestia asta”.
Cu toate astea, Alexia nu lasă totul pe seama stilistului și nu ar accepta niciodată să fie doar un umeraș de plimbat haine. Ea ne-a mărturisit că străbate magazinele cu stilistul și că îi place să probeze hainele înainte să le achiziționeze.
Actrița spune că nu îi place deloc shoppingul online și că evită să facă asta.
„Eu trebuie să fiu acolo la shopping. Facem chestia asta împreună. Nu-mi place să fiu un model care e îmbrăcat, un umeraș. Nu-mi place. Și trebuie să fiu neapărat la shopping pentru că vreau eu să pun mâna pe materiale, să ating, să probez, e foarte important. Eu nu-mi iau chestii neprobate. Foarte rar îmi iau din online și, de obicei, cam ce știu că mi-ar veni bine….

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.