De ce este bine să consumăm porumb fiert sau copt

0

Nu te feri să mănânci porumb fiert sau copt vara aceasta! Nici nu îți poți imagina câte beneficii îți poate aduce pentru sănătate.

Se poate spune cu modestie faptul că, porumbul fiert este un real medicament pentru sezonul estival. Nu este doar un preparat foarte delicios, dar îți și va aduce foarte multe beneficii pentru organism. Acesta va lupta împotriva cancerului, va îndepărta bolile de inimă, are grijă de vederea ta și de sistemul osos, și îți va fi un aliat pentru o memorie mai bună.

Porumbul este în primul rând o sursă importantă de fibre. Atunci când consumi zilnic fibre, vei avea grijă să ții sub control nivelul zahărului din sânge. În plus, fibrele sunt extraordinare pentru a-ți stimula tranzitul intestinal și pentru a facilita o digestie optimă.

De asemenea, porumbul oferă o senzație de sațietate, dat fiind faptul că durează ceva până ce este digerat. Acest lucru îl face un aliment perfect și pentru slăbit, având foarte puține grăsimi. 100 grame de porumb are doar 26 de calorii. De altfel, dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus, țineți minte să consumați porumbul înainte de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.