De ce este bine să folosești miere pentru ten

0

Mierea este fără doar și poate, un adevărat tezaur pentru sănătate, dar este utilizată și în industria de înfrumusețare sau chiar pentru tratamentele faciale pe care le poți pregăti chiar tu, acasă la tine.

Renumită pentru proprietățile sale vindecătoare, antiseptice, antibacteriene și antiinflamatoare, mierea poate fi utilizată pentru a-ți păstra tenul tânăr și hidratat, și de aceea îți propunem să descoperi cele mai minunate remedii naturiste.

„Proprietăţile hidratante şi calmante ale mierii te ajută să ai un ten catifelat, radiant şi strălucitor. Zaharurile conţinute de miere sunt un humectant natural, ceea ce înseamnă că măresc conţinutl de apă al pielii şi reduc senzaţia de piele uscată, chiar şi după ce mierea a fost îndepărtată de pe faţă„, susține cosmeticiana Ildi Pekar, potrivit eva.ro.

Astfel, pentru a avea o piele frumoasă și catifelată alege să aplici miere pe ten. Lasă timp de 20 de minute să acționeze, iar apoi îndepărteaz-o cu apă caldă, masând delicat.

Mierea poate fi utilizată și ca exfoliant, și de aceea îți recomandăm să aplici mierea pe ten masând delicat, cu mișcări circulare. Asemeni exemplului de mai sus, lasă timp de câteva minute să acționeze, iar apoi clătește cu apă călduță. Aparent, enzimele din miere lucrează ca un exfoliant delicat, înlăturând celulele moarte și lăsând pielea radiantă. Mierea are proprietăți antiinflamatorii, motiv  pentru care…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.