De ce noul iluminator Fenty Beauty este considerat ofensator

0

Sâmbătă, 30 Martie, Fenty Beauty a anunțat lansarea a noi trei iluminatoare Killawatt, dar, spre deosebire de pudrele bronzante, acestea au fost primite cu critici, în schimbul laudelor.
În timp ce fanii Rihannei abia așteptau să adauge trei nuanțe noi de iluminatoare în colecțiile lor și au inundat secțiunea de comentarii de pe Instagram cu multe emoticoane inimi pentru nuanțele ‘Afternoon Snack/Mo’ Hunny’ and ‘Penny 4 u Thots’, reacția pentru a treia nuanță a fost una neașteptată.
Cea de-a treia nuanță, intitulată „Geisha Chic” nu a fost atât de bine primită ca celelalte două.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
Keep it cute and sweet in this new #KILLAWATTFOIL! This new metallic brick red will take your highlight to new levels in a beamin’ hyper-metallic shimmer! Available on APRIL 5th at fentybeauty.com, @sephora, @harveynichols, and #SephorainJCP!!
O postare distribuită de FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) pe Mar 29, 2019 at 10:25 PDT

De ce noul iluminator Fenty Beauty este considerat ofensator
După ce noile iluminatoare Fenty Beauty au fost dezvăluite pe pagina de Instagram a brandului, un utilizator a comentat la postare următoarele: „Sunt foarte entuziasmat de această lansare, totuși numele iluminatorului Geisha Chic nu este prea grozav, pentru că ignoră istoria, greutatea maximă și experiența generală a ceea ce înseamnă a fi o gheișă. Am așteptat culoarea asta, dar nu vreau să-mi pun la îndoială…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.