Demachiere corecta – Trucuri pentru un ten frumos

0

Pentru un ten frumos,  sanatos si bine ingrijit , nu trebuie neglijat procesul de de machiere. Acesta se poate efectua in orice moment al zilei , atat inaintea aplicarii machiajului cat si o data cu pregatirea de culcare. Indicat este ca tenul sa respire cat mai mult si sa fie lasat cat mai mult timp fara straturi aditionale de produse cosmetice.

Alegerea produsului demachiant se face in functie de tipul machiajului. Un demachiant gel este indicat pentru curatarea unui machiaj discret , laptele demachiant este potrivit pentru indepartarea unui machiaj moderat , iar un produs demachiant pe baza de ulei este de mare ajutor in stergerea unui machiaj intens.

Un alt aspect important in alegerea demachiantului ideal , este tipul tenului. Pentru un ten sensibil sau uscat , demachiantul nu trebuie sa contina parfum . Pentru demachierea unui ten normal se tine cont doar de tipul de machiaj purtat , iar pentru un ten gras se alege o spuma demachianta.

O data ales, produsul se aplica pe dischete din bumbac si se poate actiona pentru curatarea fetei, a gatului si a decolteului.

Curatarea se face usor , prin miscari fine , fara apasare sau frecare . Un demachiant bine ales nu necesita miscari accentuate repetate pentru a se indeparta machiajul. Procesul de indepartare a machiajului trebuie sa fie placut si sa nu produca leziuni asupra tenului.

De retinut este faptul ca demachierea tenului este obligatorie si ca prim pas in aplicarea unui nou machiaj.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.