Descoperă noul trend în modă: Masca din mătase, cu lanț de aur și perle

0

La scurt timp după ce masca de față a devenit un accesoriu esențial, designerii au inițiat propriile versiuni: măști din mătase, tweed și satin; decorate cu franjuri, perle și paiete; pentru zi și noapte; pentru nunți și mitinguri politice. Când a devenit clar că vom purta măști pentru o vreme, unii au adăugat un alt element: un lanț sau șnur pentru păstrare (și un plus de fler).

„Este o piesă de accesorii grozavă care se potrivește cu celelalte coliere, dar este și funcțională”, spune Karen Perez, a cărei companie Second Wind a contribuit la catalizarea tendinței cu lanțuri de aur, argint, metal și bronz lucitoare care atârnă de materialul tăiat manual.

Anterior rezervate bibliotecarilor și oamenilor extrem de sportivi, astfel de produse au câștigat cumpărături cu purtători eleganți. Designerii de bijuterii și alți profesioniști adiacenți modei și-au creat propriile lor modele. Mari vânzători cu amănuntul precum J.Crew, Free People, Fossil, Ann Taylor și Banana Republic îi vând, iar alți mii pot fi găsiți pe Etsy. Celebrități printre care Jennifer Lopez, Mindy Kaling, Elle Fanning și Busy Philipps au fost văzute purtându-le.

Lele Sadoughi, care proiectează bijuterii și accesorii, a început să producă măști în această primăvară. După un moment de inspirație, ea a cerut echipei sale să fotografieze noi linii de lanțuri de ochelari de soare pentru a arăta că pot fi folosite și pentru…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.