Despre micropigmentarea buzelor si noul trend

0

Asimetria este foarte frecventa la nivelul buzelor, dar poate fi corectata cu usurinta prin utilizarea machiajului semi-permanent, care ajuta la crearea unui aspect mai armonios si echilibrat al fetei. Micropigmentarea este o modalitate perfecta de a transforma buzele subtiri, sau pe cele inegale, care si-au pierdut forma si plenitudinea o data cu inaintarea in varsta si au nevoie de o imbunatatire.

In tinerete buzele noastre sunt moi, pline si au un aspect natural deosebit. Pe masura ce incepe procesul de imbatranire, incepem sa pierdem forma, conturul și culoarea buzelor. Micropigmentarea este o modalitate de a va imbunatati forma si aspectul buzelor.

In ultimii ani buzele au devenit un simbol al senzualitatii si al frumusetii, astfel incat marimea culoarea si forma buzelor pot spune multe despre tine ! Buzele frumos conturate, pline si frumoase pe care tot mai multe femei incearca sa le obtina sunt ceea ce va doriti ? Atunci puteti apela cu incredere la micropigmentarea acestora. Prin intermediul metodei machiajului semi-permanent imperfectiunile sunt usor de ascuns, marirea sau micsorarea buzelor sunt realizate cu rapiditate.

Dat fiind faptul ca pigmentul este introdus in totalitate in primele straturi ale pielii, puteti utiliza fara grija orice ruj sau lip-gloss, pentru ca acestea nu isi vor modifica nuanta. Specialistii utlizeaza o gama diversa de culori, care va ofera posibilitatea de a alege orice nuanta doriti, iar forma conturului si nuanta finala vor fi stabilite impreuna cu medicul specialist.

Cat dureaza intreg procesul ?

Durata intregului proces variaza in functie de procedura pe care fiecare persoana o alege, dar in mod sigur aceasta poate dura intre 1-3 ore. In general sunt necesare doua sedinte de micropigmentare a buzelor, pentru ca rezultatul sa fie unul de durata, de aproximativ 3 ani.

“Nuanta aleasa se va estompa cu aproximativ 30% in primele doua-trei saptamani de la micro-pigmentare, urmand ca  in fiecare an culoarea sa isi scada in intensitate cu 25-30%, astfel ca poti reveni pentru intensificarea culorii undeva intre trei si patru ani”, potrivit Blooms Beauty.

Pentru ca multi dintre noi isi pun intrebarea “ Dar, mai ales, doare ?” In acest caz este putin complicat sa ne pronuntam si mai ales sa generalizam, pentru ca totul depinde de fiecare persoana in parte. Exista posibilitatea ca unele persoane sa simta un usor disconfort, altele mai putin, durerea este una suportabila, mai ales ca esteticianul foloseste intotdeauna solutii anestezice aplicate extern.

Dupa aceasta procedura se recomanda o ingrijire atenta a buzelor, ele trebuie sa fie foarte bine hidratate si emoliate, pentru a ajuta ca exfolierea sa se realizeze uniform. Din moment ce buzele au fost exfoliate, un anumit procent din culoare se va estompa, iar nuanta se va apropia de cea care va ramane intr-un final pe buze.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.