Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit! Ce a purtat artista la emoționantul eveniment?

0

Zi mare pentru Lidia Buble! Alături de familie, artista a celebrat nunta surorii sale Diana. Ieri seară, 12 mai, tânăra a făcut pasul cel mare. Diana și-a unit destinul cu cel al iubitului ei.
Diana, sora Lidiei Buble, s-a căsătorit!
Ce a purtat artista la emoționantul eveniment?
La fel ca restul familie sale, Lidia i-a fost alături Dianei în această zi deosebită. Artista a precizat întotdeauna că între ea, fraţii şi părinţii ei există o legătură foarte puternică, lucru ușor vizibil.
De la eveniment a lipsit iubitul artistei, prezentatorul TV Răzvan Simion. Potrivit speculațiilor din presă, părinții Lidiei ar fi împotriva relației pe care cântăreața o are cu bărbatul cu 13 ani mai în vârstă decât ea.
Lidia Buble este extrem de fericită să-și vadă sora mireasă. Lidia Buble a împărtăşit imagini de la ceremonie. În acestea, Diana Buble este extrem de frumoasă și fericită în superba ei rochie de mireasă. Din imaginile publicate, pare și că Lidia ar fi prins buchetul. Felicitări!
Lidia Buble
 
Citește și: Lidia Buble a recunoscut. Cine a spus prima dată „Te iubesc!”
La eveniment, Lidia a purtat o rochie neagră, lungă până peste genunchi, cu umeri bufanți și o pereche de pantofi stiletto cu toc kitten. Nici surorile artistei nu s-au lăsat mai prejos! Au apărut toate în rochii care mai de care mai elegante și sofisticate.
Lidia Buble
 
Lorena, cea mai mică dintre surori, a purtat o rochie bleu cu…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.