Dieta cu citrice- Modalitatea prin care poți slăbi și ține răcelile la distanță în același timp

0

Așa cum se bine cunoaște, citricele sunt o sursă extraordinară de vitamina C și te ajută să ții răceala departe de tine, însă pot fi utilizate și pentru a slăbi, motiv pentru care îți recomandăm cu încredere să urmezi dieta cu citrice.

FIe că optezi pentru lămâi, portocale sau grepfrut, aceste fructe sunt o sursă uimitoare de vitamina C și apă, fiind foarte importante pentru a înlătura kilogramele în plus. De asemenea, aceste fructe conțin și calciu, potasiu și magneziu, astfel că îți vor da acea senzație de sațietate.

Dieta cu citrice este nemaipomenită pentru orice femeie, iar partea bună este că poți slăbi între opt și 12 kilograme pe lună. Ceea ce trebuie să știi este că această dietă este una destul de dură și că nu se ține mai mult de 5-7 zile. Poți lua apoi o pauză de trei zile, după care să repeți procedeul.

Iată mai jos ce trebuie să mănânci în timpul dietei cu citrice:

Ziua 1
Mic-dejun: o portocală, o felie de pâine integrală şi o cană de ceai sau cafea, dar fără zahăr. Prânz: o portocală, un ou fiert, un pahar de lapte bătut Cină: piept de pui cu două linguriţe de suc de lămâie şi un fruct citric la alegere
Ziua 2
Prânz: 1 ou fiert, salată cu castraveţi, iaurt sau lapte bătut şi un fruct citric la alegere
Cină: 120g carne de vită, o portocală, o fielie de pâine, o cană de ceai fără zahăr sau limonadă.
Ziua 3
Prânz: o portocală, lapte bătut, un ou, o salată verde…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.