Din ce cauză bărbații rămân infertili

0

Problema fertilității la bărbați este un subiect delicat și complex. Din acest motiv, problema infertilității vine cu multe întrebări din partea bărbaților. Având în vedere faptul că pentru persoanele de sex masculin infertilitatea este uneori opusul virilității, aceasta poate să devină o problemă gravă.

Din ce cauză bărbații rămân infertili

  • Infecțiile

Unele infecții se pot „suprapune” cu producția de spermă sau calitatea acesteia, sau pot creea anumite scuturi ce stopează circulația spermei. Acestea pot include inflamarea epididimitei sau a testiculelor, dar și bolile cu transmitere sexuală, cum ar fi HIV. Cu toate că infecțiile afectează în majoritatea cazurilor în mod permanent organele reproductive masculine, sunt și anumite situații când sperma mai poate fi recuperată.

  • Varicocela

Această afecțiune este o inflamare a venelor care drenează testiculele. Este cea mai frecventă cauză reversibilă a infertilității la bărbați. Tratarea varicocelei poate facilita numărul spermatozoizilor evacuați, dar și calitatea acestora și de asemenea, poate să contribuie la succesul fertilizării în…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.