Doi frați pakistanezi trăiesc coșmarul vieții lor după asfințitul soarelui

0

Medicii pakistanezi încearcă de ani buni să afle care este cauza unor anomalii medicale! Și anume cazul fraților care paralizează complet după ce soarele apune.

Cei doi băieți sunt supranumiți „copiii solari”, iar cei doi intră într-o stare vegetativă imediat după ce soarele începe să apună. Ambii frați par absolut normali și perfect sănătoși în timpul zilei. Doar că, din clipa în care soarele începe să apună, cei doi se schimbă complet.

Copiii efectiv paralizează și nu se mai pot mișca și nici nu mai pot vorbi. Javed Akram, profesor de medicină la Institutul Pakistanez de Științe Medicale, a dezvăluit că nu își poate explica această boală bizară care îi afectează pe cei doi frați.

Toate testele și tratamentele efectuate până acum au fost suportate de către stat. Medicii au realizat asupra lor mai bine de 300 de analize însă tot nu au reușit să afle cauza acestei paralizii temporare.

Cazul a stârnit interesul în comunitatea medicală din Pakistan. Doctorii efectuează diverse teste pentru a descoperi factorul sau agentul declanșator al acestei paralizii bizare, conform incredibila.ro.

Părinții celor doi frați paralizați sunt….verișori de gradul I!

Până în acest moment, medicii au stabilit doar că frații nu au paralizie temporară cauzată de nervi lezați sau de paralizie în somn, o afecțiune ce provoacă paralizia corpului în timpul fazelor de somn REM, în timp ce creierul rămâne în stare de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.