Dr. Felix, solutia pentru tine in ceea ce priveste alopecia

0

Daca te confrunti de ceva timp cu problema caderii parului si esti in cautarea unor solutii potrivite pentru tine, citeste urmatoarele randuri. Stim cu totii ca aceasta problema nu vine singura. Putem spune ca alopecia este un inamic al frumusetii si nu doar atat. Psihicul, stima si increderea de sine sunt foarte afectate de acest aspect, iar pana la depresie nu mai este decat un pas. Acest lucru se intampla mai ales in cazul femeilor, podoaba capilara fiind o parte importanta a aspectului fizic pentru acestea.

Cauzele caderii parului variaza de la cele medicale, ereditare sau chiar cele mecanice (coafarea parului in exces). In plus si stresul sau un soc puternic emotional poate duce la caderea parului. Multi sunt in cautarea solutiilor, apeland la un arsenal de produse anticadere, insa rezultatele intarzie sa apara. Daca deja te ingrijoreaza aspectul caderii excesive a parului, este timpul sa consulti un medic de specialitate pentru a putea gasi cauza principala a alopeciei.

Una dintre solutiile cele mai potrivite, dar si care da un randament mult mai bun este sa optezi pentru implant de par. Sau poate ca te-ai gandit deja la acest lucru insa inca nu ai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.