Elena Ionescu, ex-componentă Mandinga a pus punct relației cu soțul ei. Care este motivul

0

Cântăreața Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, s-a despărțit de soțul ei, Dragoș Stanciu și este pe punctul de a divorța în perioada ce va urma.

S-au căsătorit în urmă cu un an, în primăvară, atunci când artista era însărcinată cu primul ei copil, doar că lucrurile nu au mai funcționat așa cum și-au dorit, astfel încât cei doi s-au hotărât să depună actele de divorț.

La puțin timp după ce s-au separat, Elena Ionescu și-a justificat decizia, printr-un mesaj făcut public pe contul de Facebook.

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta, şi anume darul de a fii…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.