Emily Ratajkowski pariază pe această cremă de înfrumusețare cu infuzie de mucus de melc – și este de vânzare pentru doar 17 USD

0

Găsirea unor modalități de a ne îngriji pielea acasă este în continuare prioritatea femeilor din ziua de azi. Deci, când Emily Ratajkowski a apărut pe Instagram în aprilie și a dezvăluit câteva dintre secretele sale de îngrijire a pielii, ne bucurăm că am luat notițe. Unul dintre cele mai interesante produse de frumusețe din regimul ei a fost o cremă K-Beauty infuzată cu mucus de melc. Da, mucusul real al unui melc. Și acum este disponibil pe Amazon la doar 17 USD.

„Pielea mea s-a schimbat la începutul carantinei”, a spus vedeta Lying and Stealing în Povestea ei de Instagram de atunci, înainte de a adăuga că unul dintre produsele care i-au transformat pielea a fost COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Este o esență anti-îmbătrânire care ajută la minimizarea porilor și uniformizarea și luminarea tenului pielii. Mucina de melc din ea ajută la repararea pielii, hidratarea, strălucirea și tonusul ei și ajută serurile să vă pătrundă în continuare pielea.

De asemenea, este îmbogățit cu pantenol pentru a reduce ridurile, erupțiile și cicatricile. Viitoarea mamă, în vârstă de 29 de ani, nu este singura care se bucură de asta. Iubitorii de frumusețe își cântă încă laudele – atât de mult încât are un rating de 5 stele pe Dermstore, un scor perfect.

„Cel mai impresionant lucru pe care l-am observat cu acest produs este modul în care îmi uniformizează nuanța pielii și a accelerat vindecarea acneei…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.