Esente rare de parfum exotic

0

Un parfum nu se adreseaza doar mirosului caci implicatiile sale trec dincolo de simplul act al detectarii unei anumite miresme si schimba stari de spirit, modifica comportamente, relaxeaza, da incredere sau ofera placere.

Mirosul esentei extrasa din Frangipani, o floare de o complexitate olfactiva rara, te poarta cu gandurile spre insulele paradisiace. Un parfumant complex ce imbina intr-un mod surprinzator mirosul floral, catifelat, impetuos, dar delicat in acelasi timp, cu note usor migdalate, vanilate.

Uleiul de Iasomie degaja un parfum bogat si cald, abundent si bine definit. Este ideal pentru crearea parfumurilor florale ce poarta rafinament si senzualitate, dar si pentru a conferi cosmeticelor un parfum nobil, magnetic.

Un extract pretios utilizat in parfumeria fina, folosit in special pentru crearea de parfumuri orientale si chypre, cu o nota distincta similara cu cea de ambergris este Labdanum.  Emana un miros cald si balsamic, inconfundabil.

Osmanthus,o esenta pretioasa alcatuita din note fructate, florale si ambrate,  evoca atmosfera Orientului. Emana un parfum subtil si captivant, fiind potrivit atat pentru parfumarea cosmeticelor cat si pentru prepararea parfumurilor.

Tonka, este un extract la care apeleaza des parfumierii. Aroma acestuia este un amestec suav al notelor balsamice, vanilate si migdalate, de tabac, caramel si amaretto. Este potrivit pentru crearea parfumurilor destinate femeilor si barbatilor deopotriva si uneori pentru parfumarea unor cosmetice.

Trandafirul de Damasc ,absolut superb are o esenta cu un parfum distinct, bogat si rafinat, potrivit indeosebi pentru crearea de parfumuri feminine, florale, senzuale.

Absolutul de trandafiri este o alegere buna pentru parfumurile incantatoare, ce evoca o gradina de trandafiri in roua diminetii.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.