Esti la prima calatorie alaturi de partenerul de viata? Tine minte aceste lucruri

0

Atunci cand calatoresti pentru prima data alaturi de iubitul sau iubita ta, sunt anumite lucruri pe care ar trebui sa le tii minte inainte de a trece mai departe. Calatoritul este mereu o activitate relaxanta si inedita. Insa prima calatorie alaturi de partenerul de viata este ca un vis.

Fiecare cuplu aflat la inceput doreste sa exploreze lumea impreuna, sa faca multe fotografii si sa aiba parte de aventuri pe care sa le pretuiasca mereu. A calatori impreuna cu febletea ta este o modalitate grozava de a petrece mai mult timp impreuna si de a-ti cunoaste mai bine jumatatea.

Insa atunci cand calatoresti pentru prima data alaturi de partener, sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a face pasul urmator.

Uite ce trebuie sa cunosti inainte de prima calatorie alaturi de iubit/a

1. Alegeti impreuna destinatia

Pentru a evita certurile pe viitor, mai bine te asiguri ca amandoi ati participat la luarea deciziei. Intreaba si pe celalalt unde isi doreste sa mearga si planuiti impreuna totul. Mai degraba alegeti o destinatie in care vreti amandoi sa ajungeti.

2. Planuiti impreuna bugetul

Dupa ce ati luat decizia legata de destinatie, planuiti si bugetul potrivit cu asta. Banii sunt un subiect foarte delicat, insa tot trebuie adus in discutie pentru ca fara el nu se poate face nimic. Fii deschis cu partenerul si puneti jumi-juma daca asta va convine mai mult.

3. Adunati informatii din timp despre calatoria voastra

Vedeti totul despre cum veti ajunge la destinatie, bilete, cazare, atractii de vizitat si festivaluri sau concerte ce se vor organiza acolo in perioada vacantei voastre. Pregatiti-va dinainte cu totul.

4. Stabiliti dinainte granitele peste care sa nu treceti

Nu ma refer aici la peste ce granite fizice sa nu treceti in aventurile voastre in tari straine. Este vorba despre spatiul vostru individual si personal. Faceti bagajele separat astfel incat sa aveti toate cele necesare fiecaruia in valzia proprie. Setati niste limite astfel incat totul sa fie bine.

5. Planuiti mai intai o vacanta scurta

Prima calatorie alaturi de partenerul de viata ar trebui sa fie mai scurta astfel incat sa va cunoasteti felul in care reactionati in asemenea situatii. Asta pentru a vedea mai intai daca va potriviti gusturile si daca va fi bine apoi si intr-o calatorie mai lunga.

De asemenea, nu ezitati sa incercati lucruri noi, aveti grija unul de celalalt si fiti pregatiti sa vedeti si o alta fata a partenerului de viata.

Sursa foto: sanatatesistaredebine.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.