Eurovision 2019: ce rochie a purtat Ester Peony la petrecerea de deschidere a celei de-a 64-a ediții

0

Prima semifinală Eurovision 2019 a avut loc marți seară, 14 mai, la Tel Aviv, Israel. Ediția cu numărul 64 Eurovision Song Contest s-a deschis oficial duminică, 12 mai. Spectacolul a constat în defilarea delegațiilor, dar și a participanților pe covorul roșu. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, a defilat într-o rochie absolut superbă. Ea va concura în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.
Eurovision 2019: ce rochie a purtat Ester Peony la petrecerea de deschidere a celei de-a 64-a ediții
La petrecerea care a marcat deschiderea Eurovision 2019, Ester Peony a arătat aproape tot pe covorul roșu. Solista a purtat o rochie transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii în toată splendoarea lor. Reprezentanta României a susținut un recital în trei limbi, română, engleză și franceză. Ester Peony a interpretat „On a Sunday”, piesa României la Eurovision 2019.
Ester Peony, reprezentanta noastră la ediția din acest an cu piesa „On a Sunday”, va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.
Iată care sunt țările din prima semifinală care s-au calificat în finala din 18 mai: Grecia, Belarus,…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.