Alegerea hainelor dorite la preturi accesibile

0

Gasirea pieselor vestimentare si a accesoriilor preferate la preturi accesibile poate fi uneori imposibila. De aceea, sezonul Black Friday si a sarbatorilor de iarna reprezinta prilejul ideal pentru cateva sesiuni de cumparaturi.

Reducerile de Black Friday

Perioada de Black Friday a devenit deja o traditie si in Romania si din ce in ce mai multe magazine, fizice sau online, incearca sa se alinieze acestui trend. Fie ca sunt magazine cu haine, accesorii, IT&C, piese auto, cosmetice si nu numai, perioada Black Friday presupune pentru multe dintre acestea scaderea preturilor si atragerea unui numar cat mai mare de clienti.

Asadar, o mare parte dintre piesele vestimentare potrivite sezonului care urmeaza sau articole din extra sezon, pot fi achizitionate in perioada care urmeaza la preturi cu 20%, 30%, 50% sau chiar pana la 80% mai ieftine.

Perioada din apropierea Craciunului, un alt prilej de a face cumparaturi

 

In perioada dinaintea Craciunului toate magazinele prezinta fel si fel de promotii. Cu articole frumos impachetate si cu sentimentul de sarbatoare cu care intampina clientii, magazinele reusesc cel mai adesea sa ii convinga sa investeasca destul de mult in produsele expuse.

 

Luna ianuarie, cea mai buna perioada pentru cumparaturi

In mod clar ianuarie reprezinta perioada ideala pentru a gasi imbracaminte, incaltaminte si accesorii la preturi avantajoase. Aceasta luna aduce intotdeauna printre cele mai mari reduceri din an, in special in ceea ce priveste domeniul de fashion. Un aspect nefavorabil al acestei perioade este insa acela ca in multe cazuri se poate intampla ca anumite piese vestimentare sau accesorii sa nu mai fie disponibile, stocul fiind epuizat din luna anterioara.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.