Despre regulile in fashion

0

De-a lungul timpului, modul in care asortam imbracamintea, incaltamintea si accesoriile trebuia sa urmeze anumite reguli stabilite de diversi stilisti.

Fiecare nuanta, imprimeu si textura avea doar anumite modele cu care putea fi asortata si orice abatere de la aceste reguli si abordare mai indrazneata era taxata de stilisti si nu numai.

Imbraca-te asa cum simti

Acum, in 2018, oamenii par mai increzatori in ideile lor si drept urmare, aceste reguli par sa dispara sau pur si simplu multi nu le mai acorda atat de multa atentie. Intr-o perioada in care casele de moda si marile branduri lanseaza constant colectii care mai de care mai imprevizibile si indraznete, respectarea acelor principii din fashion nu mai prezinta o prioritate pentru multi.

Ideea de a te imbraca „cum trebuie”, indiferent daca te simti comod sau nu, daca te caracterizeaza sau nu, nu mai reprezinta un punct de reper pentru multi. In ziua de astazi exista o diversitate atat de mare a pieselor vestimentare si a accesoriilor incat este pacat sa nu profiti de acest lucru si sa iti lasi imaginatia sa se joace cu tot felul de combinatii stilistice.

Sigur ca mai pot exista critici care sa afirme ca este imposibil sa porti in aceeasi tinuta geanta ta roz preferata cu acei pantofi rosii in care te simti cea mai frumoasa sau alte astfel de combinatii. Insa este important sa te gandesti cum te face pe tine sa te simti aceasta abordare – daca tie iti da incredere si o stare de bine, nu ezita sa porti fix ceea ce iti doresti

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.