Femeile și societatea. De ce să nu îi spui niciodată unei femei când trebuie să zâmbească

0

Este una dintre cele mai vechi micro-agresiuni din carte, iar săptămâna aceasta vedeta Euforiei, Zendaya, a vorbit pentru multe femei când a început să fie percepută ca „rece” și „răutăcioasă” pur și simplu pentru că nu era fericită, zâmbitoare și vorbăreață cât e ziua de lungă.

În timpul unui interviu cu GQ, Zendaya a recunoscut cu curaj că a luptat cu timiditatea încă din copilărie, spunând că este încă ceva cu care se confruntă, amintind chiar de un moment în care un stilist a comentat asta.

„În această industrie, a trebuit să învăț cum să vorbesc anumite lucruri, pentru că, cred că ar reieși că sunt o persoană rece pentru oameni”, a spus ea.

„Îmi aduc aminte că stilistul meu a fost de genul: „Pari cam rece. Oamenii cred că ești răutăcioasă pentru că nu vorbești ”, când chiar eram prea nervoasă.”

În urmă cu câțiva ani, actrița a fost jignită pe rețelele de socializare, fiind făcută „proastă” și „cățea” când a fost fotografiată cu expresia feței neutră la săptămâna modei londoneze, în timp ce Blake Lively și Emily Blunt chicoteau rău lângă ea.

Răspunsul lui Zendaya?

„Mă uitam la podium”, a postat ea pe Twitter. Și destul de corect – până la urmă a fost săptămâna modei. Dar nu este vorba despre imposibilitatea de a transmite vreodată comentarii sau de a întreba despre expresiile feței cuiva.

Este vorba despre ceva cu care femeile se confruntă…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.