Fiica lui Kylie Jenner, o adevărată divă la vârsta de un an! Poartă deja geantă Hermes

0

Fiica lui Kylie Jenner, o adevărată divă la vârsta de un an! Micuța Stormi este o adevărată fashionistă și poartă deja geantă Hermes. Mama ei, Kylie Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, nu îi refuză nimic fetei sale și îi face toate poftele.
Kylie Jenner a postat pe Instagram un video în care Stormi defilează bucuroasă cu o gentuță Hermes, de culoare roz, care costă o avere. În clipul respectiv, Stormi pare atât de încântată de accesoriul de lux, încât nu o scapă deloc din mâini. O asemenea geantă valorează și 17.000 de dolari. Nici nu ne mirăm, mai ales că părinții ei își permit să plătească orice lucru.
Fiica lui Kylie Jenner, o adevărată divă la vârsta de un an! Poartă deja geantă Hermes
Tatăl fetiței, rapperul Travis Scott, scoate bani frumoși din concerte, iar mama, Kylie, a fost desemnată de revista Forbes, cel mai tânăr antreprenor devenit miliardar din toate timpurile.
Se pare că mini-geanta a fost un cadou de la mătușa lui mătușa lui Stormi, Kourtney Kardashian. Nu este prima dată când micuța primește asemenea cadouri costisitoare. Stormi mai are o geantă mini-Louis Vuitton Speedy și o gentuță roșie Chanel.

 

View this post on Instagram

 
she won’t let go of that purse
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 1, 2019 at 8:54am PDT

The post Fiica lui Kylie Jenner, o adevărată divă la vârsta de un an! Poartă deja geantă Hermes appeared first on Verdict.ro.

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.