Filmările ar putea „dispărea” avertizează regizorul Patty Jenkins

0

Regizorul Wonder Woman, Patty Jenkins, a declarat că lumea filmului se confruntă cu o reală amenințare de dispariție.

Noul ei film cu super-eroi a fost amânat de trei ori în timpul pandemiei coronavirusului. Ea se numără printre zecile de regizori de top de la Hollywood care fac apel la guvernul SUA pentru a oferi o linie de salvare financiară cinematografelor.

Avertismentul doamnei Jenkins vine în timp ce cinematografele din Marea Britanie se luptă, de asemenea, cu o serie recentă de lansări de filme întârziate.

„Dacă închidem acest lucru, acesta nu va fi un proces reversibil”, a spus ea într-un interviu acordat agenției de știri Reuters. Am putea pierde cinematografiile pentru totdeauna.”

Cinematografele din întreaga lume se luptă financiar cu restricții sociale Covid-19 dure care limitează clienții, împreună cu lipsa filmelor de succes pentru a-i atrage.

În SUA, Asociația Națională a Proprietarilor de Teatru a declarat că 69% dintre companiile de cinema mici și mijlocii ar putea fi obligate să depună faliment sau să închidă definitiv.

America este cea mai mare piață de film din lume în ceea ce privește veniturile la box-office, China ajungând din urmă rapid.

Doamna Jenkins a spus că închiderile pe scară largă vor determina studiourile de la Hollywood să nu mai investească în filme pentru cinematografe și să apeleze la streaming online.

„Ar putea fi genul de lucruri care s-au întâmplat cu industria…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.