Gemma Atkinson a postat un videoclip pe Instagram unde ne arată cum își păstrează silueta de invidiat

0

Gemma Atkinson și-a uimit fanii miercuri, când a împărtășit o imagine din spatele rutinei sale de antrenament într-un nou videoclip. Intrând pe Instagram, fosta actriță din Emmerdale a împărtășit un scurt clip care a arătat câteva momente importante ale antrenamentului Gemmei, inclusiv timpul petrecut pe bicicleta de exerciții, greutățile și fandările.

Mama unei fetițe își prinsese părul într-un coc și purta jambiere gri și un sutien negru sport care îi punea accent pe pătrățelele de pe abdomen. Vedeta a subtitrat videoclipul:

„Rămâneți pozitivi și rămâneți activi! Chiar și o scurtă plimbare poate face diferența. „Puteți să vă înregistrați mersul pe #TRUCONNECTapp și să vă alăturați comunității lor de oameni care încearcă să se îmbunătățească în aceste vremuri incerte. @Fitness”.

Gemma are o sală de gimnastică bine echipată la casa pe care o împarte cu  Gorka Marquez și fiica lor de un an Mia. Cuplul, care s-a întâlnit pe platoul emisiunii de dans BBC în 2017, se bucură atât de antrenamente, cât și de împărtășire de multe ori de fotografii și videoclipuri despre…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.