Halsey este pe cale să lanseze un nou brand inovator de make-up

0

2020 a fost un an de succes pentru brandurile de frumusețe ale celebrităților, cu vedete precum Selena Gomez, Jennifer Lopez și Alicia Keys care intră toate în spațiul de frumusețe, dar acum există o altă față nouă care se alătură clubului.

Halsey tocmai a anunțat lansarea propriului ei brand de machiaj numit About-Face pe 4 ianuarie 2021. Zvonurile despre un brand de frumusețe Halsey au început să zboare la începutul noului an, atunci când cântăreața a etichetat @aboutfacebeauty în postările sale recente de pe Instagram, fără alte explicații.

După aceea, fanii cu ochi de vultur au început să cerceteze detaliile noii lansări, dar Halsey a rămas tăcută până acum.

„Machiajul este o artă, adică arta este despre accidente fericite, nu despre o perfecțiune ideală”, a spus Halsey într-un comunicat de presă.

„Mă simt întotdeauna cel mai liber atunci când creez look-uri fără să respect nicio regulă. Industria frumuseții are norme, dar vreau să încurajez oamenii să conteste aceste standarde și să permită lucrurilor să fie imperfecte și distractive.”

Deși pre-vânzarea începe astăzi, data oficială de lansare a mărcii este stabilită pentru 25 ianuarie 2021 – și da, marca va fi livrată în Marea Britanie. Compania de frumusețe cu drepturi depline conține rujuri, produse de ten, machiaj pentru ochi și chiar instrumente de înfrumusețare la prețuri cuprinse între 14 și 32 USD (aproximativ 11 până la 24…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.