H&M lansează o nouă colecție de rochii de mireasă

0

H&M lansează, din nou, o colecție specială de rochii de mireasă pentru primăvară aceasta, după cum a anunțat compania zilele trecute. Brandul de fast fashion a lansat prima colecție bridal în 2015, și a continuat tradiția în fiecare an.
H&M lansează o nouă colecție de rochii de mireasă
Având în vedere că astăzi miresele caută să își achiziționeze rochii de mireasă cât mai accesibile, H&M nu este singurul brand care oferă o gamă de rochii, la prețuri foarte bune, din categoria menționată.
Asos oferă, de asemenea, rochii de mireasă la prețuri destul de mici, uneori sub 93 de dolari, când sunt la reduceri, iar Reformation propune rochii de mireasă, la prețuri începând cu 185 de dolari.

 

View this post on Instagram

 
Sun is shining, tables are set, smiles are big. Exited about all the festivities to come? We’ve got delightful occasionwear for any big day. #HM 
A post shared by H&M (@hm) on Apr 26, 2019 at 8:07am PDT

H&M lansează o nouă colecție de rochii de mireasă Noua colecție H&M de rochii de mireasă are prețuri pornind de la 249 si 349 dolari. De asemenea, colecția include și articole pentru bărbați si copii.
Noutatea anul acesta constă în gama variată de lenjerie intimă pentru viitoarea mireasă. Întreaga colecție este deja disponibila online, pe site-ul companiei.

The post H&M lansează o nouă colecție de rochii de mireasă appeared first on Verdict.ro.

Continuarea Aici…

Sursa:
Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.