Huda Beauty dezvăluie singurul produs pe care îl folosește pentru a obține o piele mega hidratată

0

Când Huda Kattan a anunțat lansarea serului Wishful Thirst Trap Ser săptămâna trecută, fanii ei de pe Instagram au înnebunit.

Având în prezent o multitudine de super seruri, este greu pentru unii să iasă în evidență în rândul mulțimii – dar Huda Beauty are abilități atunci când vine vorba de a face produsele pe care femeile le doresc – deoarece creează produse pe care și le doresc.

Luni, ea a început pe Instagram povești cu o întrebare de frumusețe pe care a pus-o mereu, spunând: „Iubitoarele mele, mi se cere mereu asta:„ Ce ați folosi dacă ați putea folosi un singur produs dimineața? Ce anume va da impactul cel mai mare pentru voi?

Răspunsul ei? „Capcana dorințelor, capcana dorințelor, capcana dorințelor. Este sfântul meu graal și ceea ce folosesc când sunt în grabă și nu pot folosi decât un singur lucru pentru că da, este un ser, așa că va pătrunde în piele la cel mai profund nivel – dimensiunea moleculară este într-adevăr mică – dar și pentru că este hidratantă, are peptide, are niacinamidă, este și de protecție, are aloe vera, trandafir de hollyhock, atâtea lucruri pentru a vă proteja pielea. „

După ce a discutat despre puterile acidului hialuronic, ea i-a spus celor 48 de milioane de adepți:

„Când am creat de fapt acest ser, i-am spus echipei mele că sunt bolnavă și obosită de toate serurile. Folosesc patru sau cinci seruri, am nevoie de ceva foarte puternic. De aceea am adăugat peptidele și…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.