Hugo Boss renunță la lupta împotriva sloganului Scouse, privind drepturile de autor

0

Gigantul modei Hugo Boss a renunțat la lupta legală cu un artist pentru utilizarea cuvântului „Boss” într-o gamă de îmbrăcăminte. John Charles, din Huyton, Merseyside, plănuia să lanseze marfa ca un spin-off de la lecțiile de artă online pe care le-a început în timpul primului blocaj.

Charles, care încheie lecțiile spunând „Be Boss, Be Good”, a declarat că s-a ajuns la un acord asupra sloganului. Hugo Boss a confirmat că „a ajuns la o soluție amiabilă cu domnul Charles, care face dreptate ambelor părți”.

Deconectarea artistului a fost atât de populară încât a condus la o cerere de mărfuri cu motto-ul, care a atras atenția brandului german de modă.

Cuvântul „șef” este jargonul Liverpool pentru mare. Charles a spus: „Bâzâi – este doar șef. Lucrul cheie este că suntem capabili să continuăm cursurile noastre gratuite de artă online și să lansăm marfa noastră”.

Charles a organizat prima sa întâlnire alături de soția sa Jen cu oficialii lui Hugo Boss prin Skype, înainte ca o companie care oferă consiliere juridică pro bono să preia negocierile.

El a spus că vrea să spună un „mare mulțumesc” oamenilor care i-au oferit sprijinul public „copleșitor”.

„Hugo Boss a fost cu adevărat bun. Foarte prietenos”, a spus el.

El a adăugat: „Până la sfârșitul apelului i-am făcut pe toți să râdă și unul dintre reprezentanții lor a spus că își va face copilul să participe la una dintre orele…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.