Idei de cadouri de Paște pentru bărbați

0

Dacă e ceva pe care cu toții îl facem în perioada sărbătorilor, acel lucru este lăsatul cumpărăturilor pe ultima sută de metri.
Fie că am muncit foarte mult, fie că am zis că e suficient timp, cert e că toți alergăm zilele acestea după cadouri. Nici nu e de mirare aglomerația din magazine, în perioada sărbătorilor.
Și dacă pentru restul membrilor ai familiei este mai ușor de găsit un cadou, întrebarea care se află pe buzele tuturor femeilor este: ce cadou să îi cumpăr iubitului meu?
Deși nu mai sunt copii și nu le place să recunoască asta, și bărbaților le place să fie răsfățați cu cadouri de Paște. Nu neapărat ceva scump, însă o mică atenție, care să îi facă să se simtă apreciați, este de ajuns.
Idei de cadouri de Paște pentru bărbați
Un bărbat stilat apreciază cadourile cu stil! Pentru el contează foarte mult lucrurile pe care le poartă este tot timpul la patru ace. Special pentru această tipologie de bărbat am selectat următoarele idei de cadouri.
1. Butoni
Butonii sunt printre puținele bijuterii pe care le pot purta bărbații, perfecte pentru a accesoriza o cămașă și a-i aduce un finishing touch și un strop de eleganță. Unul din cele mai importante accesorii dintr-o ținută masculină, butonii pot evidenția rafinamentul, gustul și personalitatea celui care îi poartă.

2. Ceas
Când vine vorba de cadouri pentru iubit, ceasurile bărbătești se află printre primele opțiuni. Nu va fi foarte…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.