Încălțămintea confortabilă, în vogă anul acesta

0

Află și tu acum care sunt cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte. De acum, stilul vestimentar este denumit smart casual și bineînțeles că și aici sunt câteva reguli pe care trebuie să le respectăm dacă vrem să fim în trend.

Este o modă care începe să devină din ce în ce mai populară, oriunde am merge. Indiferent că vorbim despre cluburi, locul de muncă sau pe stradă, pantofii comozi au devenit cea mai îndrăgită alegere pentru cei care vor să fie la modă dar vor să se simtă confortabil în același timp. În special acum că marile case de modă se bazează pe adidași. În schimb, cum alegem să îi purtăm face parte din imaginația noastră.

„Există înclălţăminte sport special dedicată activităţilor fzice, sportive, şi incaltaminte sport interpretată, adapata cumva să faca un statement, adică să dea o nuanţă aparte ţinutei noastre, să o accesorizeze şi să exprime un mesaj, acela că sunt foarte increzătoare cu ceea ce port”, a declarat Lucy Faur, stilist.

Iar moda de acum se numește smart casual.

„Presupune asocierea de elemente elegante, cu un element relaxat. Dacă stăm să ne gândim, mai târziu a devenit pantoful sport un element esenţial în imbrăcămintea feminină, la început a fost adoptat de bărbaţi”, a afirmat Lucy Faur, stilist.
Dacă ne referim la femei, mixul între rochii și ținute elegante de seară cu încălțămintea comodă nu era înainte pe gustul oricui. În…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.