Inspirația zilei în modă: Rochiile Maxi

0

Deși cerul înnorat pare să ne contrazică, zilele calde de primăvară și vară își vor face curând prezența simțită! Inițial ne va bucura, ușor-ușor dorindu-ne să fim cât mai ferite de razele mult prea puternice ale soarelui. Pentru zilele îngrozitor de călduroase de primăvară sau vară, venim cu o sugestie vestimentară: rochiile maxi!
Inspirația zilei în modă: Rochiile Maxi
Comode, fluide și extrem de feminine, curând, rochiile maxi se vor transforma în piesele noastre vestimentare preferate. Răcoroase și practice, acestea ne vor feri de puternicele raze ale soarelui, totodată garantându-ne un look stylish, ușor de obținut.
În nuanțe pastelate, cu imprimeuri florale sau volane, rochiile maxi au cucerit inimile celebrităților noastre preferate. Fie că vorbim despre evenimente speciale sau despre simple plimbări în oraș cu prietenii, aceste articole vestimentare extrem de versatile vor avea un loc special în garderoba vedetelor de la Hollywood.
Citește și:  Cum purtăm rochiile înflorate primăvara aceasta
Contrar aparențelor, în funcție de croi, rochiile maxi pot avantaja orice tip de siluetă. Dacă, în schimb, ai șoldurile ceva mai pronunțate, optează pentru o rochie cu o talie înaltă bine definită. Același lucru se aplică și în cazul doamnelor și domnișoarelor ceva mai scunde.
Dacă, din contră, ai o siluetă înaltă și suplă, poți miza oricând pe rochiile maxi croite drept. Accesorizează rochia…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.