#Instaweek – Cele mai interesante postări ale săptămânii 11 – 17 martie

0

Mijlocul lui martie, începutul primăverii (cel puțin din punct de vedere al temperaturilor) și o serie de întâmplări inedite în viețile vedetelor! Iată care au fost cele mai interesante postări ale ultimelor zile, pe Instagram!
Gabriela Cristea a născut duminică, 17 martie! Prezentatoarea tv a întâmpinat-o pe cea de-a doua fiică a sa, pe care o va chema Iris!

Vezi această postare pe Instagram

De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei @sanador.romania pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune! @taviclonda @bebeiris #sanador #victorienii
O postare distribuită de Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) pe Mar 17, 2019 at 6:38 PDT

Oana, sora Deliei, a avut și ea un final de săptămână emoționant! L-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil, un băiat perfect sănătos. Băiețelul Oanei are 3,3 kilograme și va purta numele Bogdan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oanacosanzeana (@oanacosanzeana) pe Mar 16, 2019 at 7:28 PDT

Delia are o relație foarte strânsă cu sora ei, motiv pentru are i-a fost alături atât la prima naștere, cât și la a doua

Vezi această postare pe Instagram

@oanacosanzeana
O postare distribuită de Delia (@delia) pe Mar 17, 2019 at 5:46 PDT

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.