#Instaweek – Topul postărilor pe Instagram în săptămâna 6-12 mai

0

Este foarte dificil să alegem cele mai importante momente de pe Instagram ale ultimei săptămâni! Instaweek în săptămâna 6-12 mai este una din cele mai interesante recapitulări pe care le putem face și asta pentru că am avut parte de o serie de evenimente extrem de importante.
Vom începe totuși cu cel mai așteptat moment al ultimelor luni! Meghan Markle a născut în urmă cu o săptămână, iar evenimentul a fost puternic mediatizat pe Instagram. Proaspăta mămică și-a prezentat fiul la două zile de la naștere, alături de prințul Harry.

Vezi această postare pe Instagram

Today The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share their first public moment as a family. They are so incredibly grateful for the warm wishes and support they’ve received from everyone around the world, since welcoming their son two days ago. Photo cred: Chris Allerton ©SussexRoyal
O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe Mai 8, 2019 at 6:34 PDT

Tot pe contul oficial al cuplului a fost postată și imaginea ce surprinde prima întâlnire a lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor cu familia! Regina Elisabeta și Prințul Philip, alături de Doria Ragland, mama ducesei au fost prezenți!

Vezi această postare pe Instagram

The Duke and Duchess of Sussex are pleased to announce they have named their first born child: Archie Harrison Mountbatten-Windsor This afternoon Their Royal Highnesses introduced Her…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.