Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri de la Tommy Hilfiger

0

Tommy și Dee Hilfiger au participat la Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit pe 13 septembrie 2021 în New York pentru a sărbători deschiderea primei expoziții – În America: un lexic al modei. Expoziția demonstrează o nouă expresie a modei americane, concentrându-se pe modul în care îmbrăcămintea poate evoca conexiuni sociale și emoționale mai profunde. Seara a fost co-prezidată de Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman și Naomi Osaka, împreună cu Tom Ford, Adam Mosseri și Anna Wintour ca invitați onorifici.

Alături de Tommy Hilfiger au fost Dee Hilfiger, soția sa, care este designer de modă, și Jack Harlow, rapper-ul nominalizat la GRAMMY și multi premiat cu discuri de platină, și Jeremy O. Harris, dramaturg și actor nominalizat la Tony.

Jack Harlow

„Moda a fost întotdeauna influențată de lumea din jurul ei, dar a suferit una dintre cele mai mari transformări ale sale în urma evenimentelor fără precedent de anul trecut”, a spus Tommy Hilfiger. „Fiecare designer și brand a trebuit să-și regândească complet poziția și ce valori reprezintă. Ceea ce m-a inspirat în această călătorie de reconstrucție este oportunitatea de a crea un viitor mai sustenabil, echitabil și incluziv pentru următoarea generație de modă. În această seară, reunindu-ne cu toți cei din industria fashion, mi s-a reamintit că eforturile noastre colective vor face posibil acest viitor. ”

Prietenii și fanii…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.