Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au lansat o linie de ochelari de soare

0

După ce săptămâna trecută aproape că ne-a „orbit” cu pozele cu gigantul inel cu diamant, acum Jennifer Lopez și logodnicul ei Alex Rodriguez fac o echipă minunată, în noua campanie a brandului de ochelari de soare, Quay Australia.
Cei doi ne arată cum să ne protejăm ochii de soare și, de ce nu, de reflexia inelului cu diamant.
Jennifer Lopez este deja fan al brandului Quay Australia de ceva timp, pe care i l-a prezentat și lui Alex, iar acum cei doi au acceptat colaborarea cu ei, în calitate de cuplu.
QUAI x JLo propune o colecție de 6 perechi de ochelari de soare, cu forme variind de la clasicul aviator și până la „cat eye” îndrăzneț.
De asemenea, și cele 5 perechi de ochelari de soare QUAI x ARod sunt foarte cool, potrivite pentru domnii pasionați de fashion.
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au lansat o linie de ochelari de soare
Pentru campania de lansare a noii linii de ochelari de soare QUAI Australia, Jennifer Lopez a ales o ținută aparținând unui designer român.
Este vorba despre brandul românesc Styland, creat de Teodora Burz, care a ajuns să fie alegerea multor vedete de la Hollywood sau din lumea muzicii, pe covorul roşu sau sedinte foto pentru diverse reviste de modă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
You guys know that I’m ONLY about things that I really love, and if you know me you know that @quayaustralia has become one of those things. They have literally become part of my daily life and Alex’s too. I am SOO excited to…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.