Kim Kardashian a purtat o rochie albastru neon la party-ul de după Met Gala

0

Kim Kardashian ştie cum să se facă remarcată, iar acest lucru s-a văzut luni seară, 6 mai, la Gala Met 2019, organizată la Metropolitan Museum of Art’s din New York.
Dacă pe covorul roz, la începutul petrecerii Met Gala, a purtat o rochie nude, semnată de Thierry Mugler, mulată şi sexy, la party-ul de după Kim Kardashian a dat-o în bară.
Kim Kardashian a purtat o rochie albastru neon la party-ul de după Met Gala
Focoasa brunetă, în vârstă de 38 de ani, a şocat cu apariţia sa. Kim Kardashian a îmbrăcat o rochie albastru neon, scurtă, din latex, şi cu un decolteu ameţitor. În picioare a purtat cizme lungi, cu platformă, în aceeaşi culoare îndrăzneaţă. Şi ca să fie cireaşa de pe tort, pe cap şi-a pus o perucă gri, strălucitoare. Petrecerea a continuat într-un club renumit din New York.
Pentru prima ţinută, Kim Kardashian a fost preferata designerului Thierry Mugler, care a creat rochia personal pentru ea. La rochia nude s-a lucrat timp de 8 luni.
‘Aceasta este pentru prima oară în 20 de ani când domnul Mugler a creat personal o rochie, pentru casa sa de modă. Faptul că a făcut-o pentru mine este o onoare. A durat opt luni’, a declarat Kim Kardashian, pentru revista People.
Sursa: Cosmopolitan

 

The post Kim Kardashian a purtat o rochie albastru neon la party-ul de după Met Gala appeared first on Verdict.ro.

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.