KylieSkin – Noul brand de skincare lansat de Kylie Jenner

0

După ce și-a construit un imperiu cu ajutorul brandului său de make-up KylieCosmetics, iată că beauty guruul Kylie Jenner nu se mulțumește cu atât. Cu câteva zile în urmă, aceasta a confirmat pe Instagram zvonurile stârnite de fani cum că și-ar lansa o linie de produse pentru îngrijirea tenului.
„Să îmi încep propriul meu brand de make-up de la zero m-a învățat multe, lucruri pe care le voi aplica acum pentru noua mea companie”, a scris vedeta.
KylieSkin – Noul brand de skincare lansat de Kylie Jenner
Pe contul de Instagram @kylieskin, prima postare este chiar un video în care Kylie testează un una din creme, pentru ca următoarea zi, aceasta posteze o poză în care le arată fanilor ce produse va lansa pe data de 22 mai.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 10, 2019 at 1:36pm PDT

„Produsele din prima lansare vor fi pentru toate tipurile de ten”, a scris vedeta în comentarii. „Totul este vegan, cruelty free, fără gluten, parabeni și sulfați.”
Citește și: Bieber Beauty – Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

 

View this post on Instagram

 
It starts with skin. #KYLIESKIN is coming… 05.22 KylieSkin.com
A post shared by @ kylieskin on May 10, 2019 at 1:35pm PDT

Prima lansare va cuprinde un gel de curățare (24$). Un scrub de față (22$). Un toner (22$). Un serum (28$), o cremă hidratantă (24$) și o cremă pentru zona ochilor (20$)….

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.